Behandlingar

KIROPRAKTIK 


Tony har varit verksam som kiropraktor i ca 30 år. Jobbar med dom flesta typer av funktionsstörningar i rörelseapparaten. Har även genom åren jobbat mycket med idrottsrelaterade skador.


SVENSK KLASSISK MASSAGE


LASER


Medicinsk laser (LLLT) används för besvär som smärta, värk och inflammation. Vid laserterapi påskyndas cellernas och kroppens självläkning.KOPPING/CELLULITBEHANDLING


Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter.


Koppningsmassage utförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage väl värd att prova på.
Med koppningsmassage kan även hudbristningar läka ut samt förebygga/behandla celluliter.


GUA SHA


MB gua sha technique® är en skrapbehandling som med hjälp av ett verktyg utförs på hud och muskler med sämre cirkulation som i sin tur orsakar smärta eller stelhet.Vid MB gua sha technique® -behandling sker en bristning i de slaggfyllda underhudskapillärerna och en rodnad uppstår när slagget lägger sig under huden. Rodnaden kan variera i färg beroende på hur dålig cirkulationen är i det området och hur länge stagnationen suttit och byggs på. Kroppen går sedan in med friskt blod och startar en läkningsprocess och symptomen minskar eller försvinner.VARMA STENAR


Hot stone är massage med varma basalt stenar. De värms upp till lämplig temperatur i vattenbad. Denna typ av massage är extrem avslappnande. Värmen av stenarna gör att man tränger djupt ner i muskeln, sätter igång blodcirkulationen på ett bra sätt och driver ut slaggprodukter. Mycket bra för spända och värkande muskler. Passar både som avslappningsmassage och mer djupgående massage. En mycket bra massageform för personer med stressad tillvaro men även för idrottsmän/kvinnor med värkande muskler.

Vi är återförsäljare av Linnex.

Hos oss finns även Maria Åkerberg produkter, prata med Anna så hjälper hon dig.

Besöksadress: Järnvägsgatan 15 Vetlanda

(Ingång på baksidan)