Om oss

Anna Lönander har arbetat på KMkliniken sedan två år tillbaka som certifierad massör. Har tidigare arbetat som undersköterska. Är även utbildad hälsopedagog och personlig tränare. Hon är ute på företag och tar emot både företag och privatpersoner på kliniken. Fokus ligger på djupgående massage men även mjukare behandlingar, naturligtvis utefter kundens behov och önskan. Masserar på olika idrotts event som Vättern rundan och Ironman. Håller även i gruppträning och ”kom igång” träning. 


Välkomna att boka tid hos Anna

På KMkliniken jobbar Tony Andersson Legitimerad Kiropraktor. Han har jobbat mer än 30 år i yrket. Tony jobbade med Team Boro när det begav sig och har stor erfarenhet av diverse skadeproblematik. Han jobbar lugnt och metodiskt. 


Välkomna att boka tid hos Tony


Malin Ek jobbar på KMkliniken som certifierad Massör. Hon har jobbat 6 år i yrket. Hon har specialiserat sig på bla klassisk massage, varma stenar massage, stötvågsbehandling och kostrådgivning. Hon är även utbildad Personlig tränare och Friskvårdspedagog. Malin jobbar med djupgående och behandlande massage. Hon är även van vid idrottsrelaterade skador och jobbar med många olika idrottsklubbar och idrottsmän/kvinnor. Hon är även ute och masserar på olika företag och har företagskunder på kliniken.

Välkomna att boka tid hos Malin

Besöksadress: Järnvägsgatan 15 Vetlanda

(Ingång på baksidan)