Behandlingar

KM kliniken

Kiropraktik & Massage

KIROPRAKTIK 


Tony har varit verksam som kiropraktor i ca 30 år. Jobbar med dom flesta typer av funktionsstörningar i rörelseapparaten. Har även genom åren jobbat mycket med idrottsrelaterade skador.


SVENSK KLASSISK MASSAGE
CELLULITBEHANDLING


Den främsta orsaken till celluliter är dålig blodcirkulation. När cirkulationen i vävnaden försämras leder det till att slaggprodukter samlas i vävnaden och till slut kan det bilda celluliter.


Koppningsmassage utförs genom att dra kopporna över huden. Det är ett mycket effektivt sätt att öka cirkulation av blod och lymfa i ett område och samtidigt få en mycket behaglig massage väl värd att prova på.
Med koppningsmassage kan även hudbristningar läka ut samt förebygga/behandla celluliter.


VARMA STENAR


Hot stone är massage med varma basalt stenar. De värms upp till lämplig temperatur i vattenbad. Denna typ av massage är extrem avslappnande. Värmen av stenarna gör att man tränger djupt ner i muskeln, sätter igång blodcirkulationen på ett bra sätt och driver ut slaggprodukter. Mycket bra för spända och värkande muskler. Passar både som avslappningsmassage och mer djupgående massage. En mycket bra massageform för personer med stressad tillvaro men även för idrottsmän/kvinnor med värkande muskler.

Vi är återförsäljare av Linnex.

Hos oss finns även Maria Åkerberg produkter, prata med Anna så hjälper hon dig.

Besöksadress: Järnvägsgatan 15 Vetlanda

(Ingång på baksidan)

Copyright @ All Rights Reserved